Bakker
              
                
                  Cursus
                
              
                              
                  
                          •
                 Gestart
              
                      - Organisatie (banket)bakkerij en aanverwante
Praktische informatie
- Periode
- 02.09.2024 - 30.06.2026
- Lesdag
- maandag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- Extra studiekosten
- € 0
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Organisatie (banket)bakkerij en aanverwante
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
- In deze module leert de cursist de voorraad opvolgen en beheren, de productie plannen en 
 bestellingen plaatsen, goederen ontvangen en de levering controleren, de financiële en
 administratieve gegevens opvolgen, alsook vaktechnieken, hygiëne en voedselveiligheid opvolgen.
- Thema's
- Voeding en horeca
 Voeding en horeca > Bakkerij
 Voeding en horeca > Zoetigheden bereiden
- Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
                            Beekstraat 113B
8500 Kortrijk
        
8500 Kortrijk