uitbener-uitsnijder VDAB deel 2 (SEM 2)
Cursus
•
Gestart
- Verwerking deelstukken en karkassen
Praktische informatie
- Periode
- 24.04.2025 - 08.05.2025
- Lesdag
- maandag, dinsdag, donderdag
- Lesmoment
- voormiddag, namiddag
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 0
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Verwerking deelstukken en karkassen
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module leert men karkassen en/of stukken vlees ontvangen, controleren, verwerken (uitsnijden, uitbenen, afwerken) en de stukken vlees verdelen volgens hun classificatie (vlees van 1e, 2e of 3e categorie, …) en hun aard (om te stoven, om te grillen, …). Tijdens het leerproces heeft men ook aandacht voor het werken in teamverband, met oog voor hygiëne en voedselveiligheid.
- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Slagerij - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Kaaskerkestraat 22
8600 Diksmuide
8600 Diksmuide