Deelstukken uitbenen, ontvetten en bijsnijden
              
                
                  Cursus
                
              
                              
                  
                          •
                 Afgelopen
              
                      - Deelstukken uitbenen, ontvetten en bijsnijden
 
Praktische informatie
- Periode
 - 13.09.2024 - 08.11.2024
 - Lesdag
 - vrijdag
 - Lesmoment
 - voormiddag, namiddag
 - Lestijden
 - 80
 - Lesvorm
 - Contactonderwijs
 - Duaal leren
 - Neen
 - Inschrijvingsgeld
 - Extra studiekosten
 - € 0
 - Niveau
 - Secundair Volwassenenonderwijs
 
                                            Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
                                  
  
                                                                                          
                          Inhoud van de cursus
- Officiële naam
 - Deelstukken uitbenen, ontvetten en bijsnijden
 - Opleidingsprofiel
 - Omschrijving
 In deze module leert men stukken vlees uitbenen, het vlees ontvetten en het vlees bijsnijden voor verdere verwerking of verpakking. Tijdens het leerproces heeft men ook aandacht voor het werken in teamverband, met oog voor hygiëne en voedselveiligheid.
- Thema's
 - Voeding en horeca
Voeding en horeca > Slagerij - Toelatingsvoorwaarden
 - Meer weten over de voorwaarden
 
Lesplaats
                            Emile Grysonlaan 1
1070 Anderlecht
        
1070 Anderlecht