Dienst aan de kaart/keuken

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Dienst aan de kaart/keuken
Onderwijsinstelling
CVO Vitant
Website
Cursuspagina
Opleiding
Hotelbedrijf (CVO Vitant)

Praktische informatie

Periode
27.05.2024 - 21.06.2024
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 0
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Dienst aan de kaart/keuken
Opleidingsprofiel
Omschrijving

Deze module omvat de uitbreiding van de bereidingstechnieken op een gamma van recepten die
gangbaar zijn in een restaurant.
De nadruk ligt op:
-het zelfstandig leren werken
-het toepassen van verschillende bereidingstechnieken op een breed gamma van gerechten
-het werken aan de kaart in de keuken.
In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Bediening
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Desguinlei 244
2018 Antwerpen

51.19861, 4.39781