Eenvoudige verwerking deelstukken
              
                
                  Cursus
                
              
                              
                  
                          •
                 Afgelopen
              
                      - Eenvoudige verwerking deelstukken
Praktische informatie
- Periode
- 19.02.2024 - 25.04.2024
- Lesdag
- maandag, dinsdag, woensdag, donderdag
- Lesmoment
- voormiddag, namiddag
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- Extra studiekosten
- € 0
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
                                            Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
                                  
  
                                                                                          
                          Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Eenvoudige verwerking deelstukken
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
- In deze module leert men het vlees controleren, de karkarkassen en/of stukken vlees uitsnijden, uitbenen, afwerken en verdelen volgens opdracht. Tijdens het leerproces heeft men ook aandacht voor het werken in teamverband, met oog voor hygiëne en voedselveiligheid. 
- Thema's
- Voeding en horeca
 Voeding en horeca > Slagerij
- Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
                            Kaaskerkestraat 22
8600 Diksmuide
        
8600 Diksmuide