Karkassen uitsnijden en versnijden
Cursus
•
Afgelopen
- Karkassen uitsnijden en versnijden
Praktische informatie
- Periode
- 19.02.2024 - 25.04.2024
- Lesdag
- maandag, dinsdag, woensdag, donderdag
- Lesmoment
- voormiddag, namiddag
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 0
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Karkassen uitsnijden en versnijden
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module leert men de ontvangst en de controle van vers vlees uitvoeren, alsook de karkassen of grote delen van dieren wegen, sorteren, versnijden en verdelen én de producten verpakken. Tijdens het leerproces heeft men ook aandacht voor het werken in teamverband, met oog voor hygiëne en voedselveiligheid.
- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Slagerij - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Kaaskerkestraat 22
8600 Diksmuide
8600 Diksmuide