Medewerker brasserie, taverne, en bistro
•
- Horeca
-
Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Inhoud van de opleiding
In de opleiding Medewerker brasserie taverne bistro worden basisvaardigheden en technieken aangeleerd met betrekking tot het bereiden van consumptie-ijsproducten en het bereiden van snacks, kleine gerechten, lichte maaltijden, vieruurtjes en ontbijten. Na de opleiding kan de cursist: richtlijnen met betrekking tot veilig, hygiënisch, milieubewust en ergonomisch werken naleven de lokalen en het keukenmaterieel onderhouden over de sector een algemeen beeld opbouwen de lokalen en bakkerijmaterialen onderhouden onder begeleiding consumptie-ijs en consumptie-ijsproducten bereiden producten bewaren snacks, kleine gerechten, lichte maaltijden, vieruurtjes en ontbijten bereiden de installaties en het materiaal onderhouden
- Studiebewijs
- Certificaat
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
- Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden