Koken voor gevorderden: Restaurantgerechten met groenten, fruit en kruiden
Cursus
•
Afgelopen
- Restaurantgerechten met groenten, fruit en kruiden
Praktische informatie
- Periode
- 07.02.2024 - 28.06.2024
- Lesdag
- woensdag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 230
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Restaurantgerechten met groenten, fruit en kruiden
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module leert de cursist de producten groenten, fruit en kruiden centraal te zetten in de gerechten. Men gaat op zoek naar de juiste bereidingstechnieken en culinaire toepassingen uit de inheemse keuken om recht te doen aan het specifieke product (groenten, fruit en kruiden). Ook aan het adviseren bij het samenstellen van de kaart wordt aandacht besteed.
- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Desguinlei 244
2018 Antwerpen
2018 Antwerpen