Koken voor gevorderden: Restaurantgerechten met groenten, fruit en kruiden

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Restaurantgerechten met groenten, fruit en kruiden
Onderwijsinstelling
CVO Vitant
Website
Cursuspagina
Opleiding
Chef de partie groenten fruit en kruiden (CVO Vitant)

Praktische informatie

Periode
07.02.2024 - 28.06.2024
Lesdag
woensdag
Lesmoment
avond
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 230
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Restaurantgerechten met groenten, fruit en kruiden
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist de producten groenten, fruit en kruiden centraal te zetten in de gerechten. Men gaat op zoek naar de juiste bereidingstechnieken en culinaire toepassingen uit de inheemse keuken om recht te doen aan het specifieke product (groenten, fruit en kruiden). Ook aan het adviseren bij het samenstellen van de kaart wordt aandacht besteed.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Desguinlei 244
2018 Antwerpen

51.19861, 4.39781