A_Aalst_LB_Bereiding vleesproducten (charcuterie)

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Bereiding vleesproducten (charcuterie)
Onderwijsinstelling
GO! hét CVO Pro
Website
Cursuspagina
Opleiding
Medewerker Slagerij (GO! hét CVO Pro)

Praktische informatie

Periode
06.09.2023 - 31.01.2024
Lesdag
woensdag
Lesmoment
avond
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 200
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Bereiding vleesproducten (charcuterie)
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert men vleesproducten klaarmaken zoals rauwe en gekookte zouterijproducten, kookworsten, vleesbroden, droge worsten, leverbereidingen, bloedbereidingen, geleibereidingen. Tijdens het leerproces heeft men ook aandacht voor het werken in teamverband, met oog voor hygiëne en voedselveiligheid.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Slagerij
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Ledebaan 101
9300 Aalst

50.94683, 4.02732