Hulpkok

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO Creo
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie West-Vlaanderen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Hulpkok Volwassenenonderwijs leert men voedingsmiddelen binnen de keuken te bestellen en te ontvangen, de noodzakelijke voorbereidingen te doen, koude en warme maaltijden te bereiden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche, de gerechten af te werken en de kwaliteit  te controleren teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan de gast. 

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.
Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Hulpkok

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Alfa naar werk Basis keuken
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
17.04.2024 19.06.2024 woensdag voormiddag 8800 Roeselare 40
Koken voor vrienden Thermomix (V)
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
19.09.2023 11.06.2024 dinsdag avond 8800 Roeselare 40
Koken voor vrienden Thermomix (V)
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
04.09.2023 27.05.2024 maandag avond 8800 Roeselare 40
Lekkers uit de Italiaanse keuken
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
11.09.2024 21.05.2025 woensdag voormiddag 8800 Roeselare 40
Lekkers uit de Italiaanse keuken
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
09.09.2024 02.06.2025 maandag namiddag 8800 Roeselare 40
Lekkers uit de Italiaanse keuken
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
04.09.2024 11.06.2025 woensdag avond 8800 Roeselare 40