Chef de partie groenten fruit en kruiden

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
GO! CVO Brussel
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Chef de partie groenten, fruit en kruiden Volwassenenonderwijs leert men de voedingsmiddelen binnen de keuken bestellen en ontvangen, de noodzakelijke voorbereidingen doen, koude en warme maaltijden bereiden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche, de gerechten afwerken en de kwaliteit  controleren teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan de gast.

In deze opleiding ligt de focus op de productgroep groenten, fruit en kruiden; groenten, fruit en kruiden staan centraal in de gerechten, maar ook andere productgroepen komen aan bod. Producten, bereidingstechnieken, culinaire toepassingen en nieuwe trends van zowel de  inheemse keuken als de wereldkeuken komen aan bod. Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.
Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Chef de partie groenten fruit en kruiden

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Bistrogerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Bistrogerechten met groenten en kruiden
10.10.2024 08.11.2024 donderdag, vrijdag voormiddag, namiddag 1070 Anderlecht 80
Bistrogerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Bistrogerechten met groenten en kruiden
22.02.2024 23.05.2024 donderdag voormiddag, namiddag 1080 Sint-Jans-Molenbeek 80
Bistrogerechten met vis
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
06.02.2025 28.02.2025 donderdag, vrijdag voormiddag, namiddag 1070 Anderlecht 80
Bistrogerechten met vis
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
12.09.2024 16.01.2025 donderdag avond 1070 Anderlecht 80
Bistrogerechten met vis
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
11.09.2024 15.01.2025 woensdag avond 1070 Anderlecht 80
Bistrogerechten met vis
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
07.11.2023 05.12.2023 dinsdag, vrijdag voormiddag, namiddag 1000 Brussel 80
Bistrogerechten met vis
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
13.09.2023 17.01.2024 woensdag avond 1070 Anderlecht 80
Bistrogerechten met vis
Officiële naam: Bistrogerechten met vis
13.09.2023 17.01.2024 woensdag avond 1070 Anderlecht 80
Bistrogerechten met vlees en gevogelte
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
30.05.2024 21.06.2024 donderdag, vrijdag voormiddag, namiddag 1080 Sint-Jans-Molenbeek 80
Bistrogerechten met vlees en gevogelte
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
15.09.2023 13.10.2023 dinsdag, vrijdag voormiddag, namiddag 1000 Brussel 80
Bistrogerechten met vlees en gevogelte
Officiële naam: Bistrogerechten met vlees en gevogelte
11.09.2023 15.01.2024 maandag avond 1070 Anderlecht 80
Bistronagerechten
Officiële naam: Bistronagerechten
21.05.2024 12.06.2024 dinsdag, woensdag voormiddag, namiddag 1070 Anderlecht 80
Dieetmaaltijden en gezonde voeding met groenten, fruit en kruiden
Officiële naam: Dieetmaaltijden en gezonde voeding met groenten, fruit en kruiden
04.02.2025 19.06.2025 dinsdag avond 1070 Anderlecht 80
Hulpkok
Officiële naam: Initiatie ontvangst en bediening van gasten
09.09.2024 17.01.2025 maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag voormiddag, namiddag 1070 Anderlecht 80
Hulpkok
Officiële naam: Initiatie ontvangst en bediening van gasten
09.09.2024 17.01.2025 maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag voormiddag, namiddag 1070 Anderlecht 80