Chef de Partie vis, schaal- en schelpdieren

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO Groeipunt (131482)
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie Oost-Vlaanderen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Chef de partie vis, schaal- en schelpdieren Volwassenenonderwijs leert men

voedingsmiddelen binnen de keuken bestellen en ontvangen, de noodzakelijke voorbereidingen doen, koude en warme maaltijden bereiden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens technische fiche, de gerechten afwerken en de kwaliteit  controleren teneinde kwaliteitsvolle maaltijden af te leveren aan de gast. 

In deze opleiding ligt de focus op de productgroep vis, schaal- en schelpdieren; vis, schaal- en schelpdieren staan centraal in de gerechten, maar ook andere productgroepen komen aan bod. Producten, bereidingstechnieken, culinaire toepassingen en nieuwe trends van zowel de  inheemse keuken als de wereldkeuken komen aan bod. 

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Chef de Partie vis, schaal- en schelpdieren

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
30.01.2024 18.06.2024 dinsdag avond 9240 Zele 40
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
18.09.2023 23.10.2023 maandag, donderdag voormiddag, namiddag 9240 Zele 40
Eenvoudige gerechten met vis, groenten en kruiden
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
30.01.2024 18.06.2024 dinsdag avond 9240 Zele 40
Eenvoudige gerechten met vis, groenten en kruiden
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
07.09.2023 25.01.2024 donderdag avond 9240 Zele 40
Eenvoudige gerechten met vis, groenten en kruiden
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
04.09.2023 22.01.2024 maandag avond 9240 Zele 40
Eenvoudige nagerechten
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
20.09.2023 13.10.2023 woensdag, vrijdag voormiddag 9240 Zele 40
Eenvoudige visgerechten
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
04.06.2024 30.06.2024 - - 9240 Zele 40
Eenvoudige visgerechten
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
20.02.2024 26.03.2024 dinsdag voormiddag 9240 Zele 40
Eenvoudige vlees en nagerechten
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
01.02.2024 20.06.2024 donderdag avond 9240 Zele 40
Eenvoudige vlees en nagerechten
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
29.01.2024 17.06.2024 maandag avond 9240 Zele 40
Eenvoudige vlees en nagerechten
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
08.09.2023 26.01.2024 vrijdag voormiddag 9240 Zele 40
Eenvoudige vlees en nagerechten
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
07.09.2023 25.01.2024 - - 9240 Zele 40
Eenvoudige vlees en nagerechten
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
05.09.2023 23.01.2024 dinsdag avond 9240 Zele 40
Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren
Officiële naam: Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren
02.02.2024 21.06.2024 vrijdag avond 9240 Zele 80
Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren
Officiële naam: Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren
01.02.2024 20.06.2024 donderdag avond 9240 Zele 80

Zoek een opleiding

Ik wil zoeken met meer filters

Weet je nog niet welke opleiding je wil volgen? We zetten je op weg.

Help mij zoeken