Voedingstechnologie hotel
Cursus
•
Afgelopen
- Voedingstechnologie hotel
Praktische informatie
- Periode
- 04.09.2023 - 09.02.2024
- Lesdag
- woensdag
- Lesmoment
- namiddag
- Lestijden
- 40
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 60
- Extra studiekosten
- € 0
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Voedingstechnologie hotel
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
Deze module stelt zich als doel de theoretische kennis te verwerven i.v.m. de in de praktijk gebruikte
voedingsmiddelen, ten einde het aankopen, bewaren en verwerken ervan oordeelkundig te kunnen
uitvoeren.
De nadruk wordt gelegd op het gebruik van de juiste terminologie van voedingswaren en
productkennis. Vervolgens leert men praktijkgerichte etikettering interpreteren. Er wordt beoogd dat
cursisten inzicht verwerven in de markt- en prijsevolutie van de producten. De aandacht wordt verder
gevestigd op prijs-kwaliteitverhouding.
Hygiënereglementering i.v.m. ontvangst en opslag van goederen krijgt in deze module bijzondere
aandacht.- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Bediening
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Desguinlei 244
2018 Antwerpen
2018 Antwerpen