Interactie zaal/keuken
Cursus
•
Afgelopen
- Interactie zaal/keuken
Praktische informatie
- Periode
- 04.09.2023 - 17.11.2023
- Lesdag
- maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag
- Lesmoment
- voormiddag, namiddag
- Lestijden
- 40
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 60
- Extra studiekosten
- € 0
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Interactie zaal/keuken
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
Deze module omvat het inoefenen van technieken bij het lezen, het aankondigen en het doorgeven
van een bestelbon. Men leert hier hoe gerechten worden afgehaald in de keuken. Ook worden de
draagtechnieken aangeleerd en veelvuldig ingeoefend.
De nadruk ligt op:
-het klaarzetten van de zaal en het dienstmaterieel
-het lezen, het aankondigen en het doorgeven van een bestelbon
-het afhalen van gerechten uit de keuken
-het toepassen van draagtechnieken.
In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Bediening
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Desguinlei 244
2018 Antwerpen
2018 Antwerpen