Dagschotels met vlees en gevogelte - dagschotels met vis (hotelbedrijf)
Cursus
•
Afgelopen
- Dagschotels met vis
Praktische informatie
- Periode
- 13.11.2023 - 25.01.2024
- Lesdag
- maandag, dinsdag, woensdag, donderdag
- Lesmoment
- voormiddag, namiddag
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 0
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Dagschotels met vis
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
Deze module omvat het aanleren van bereidingen met vis.
De nadruk ligt op:
-het voorbereiden van groenten en fruit
-het voorbereiden van vis
-het uitvoeren van bereidingen met vis
-het versnijden en schikken na de bereiding
-het bereiden van begeleidende sauzen voor vis
-het bereiden van soepen.
In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Bediening
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Houtsaegerlaan 40
8670 Koksijde
8670 Koksijde