Zaalversnijdingen en -bereidingen

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Zaalversnijdingen en -bereidingen
Onderwijsinstelling
CVO Vitant
Website
Cursuspagina
Opleiding
Hotel (CVO Vitant)

Praktische informatie

Periode
04.09.2023 - 09.02.2024
Lesdag
maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag
Lesmoment
voormiddag, namiddag
Lestijden
40
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 60
Extra studiekosten
€ 35
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Zaalversnijdingen en -bereidingen
Opleidingsprofiel
Omschrijving

Deze module omvat het aanleren van de technieken bij het opmaken van bestellingen, de bediening
van de gasten en de voorbereidingen tot de zaalbereidingen en -versnijdingen.
De nadruk ligt op:
-het opnemen van bestellingen
-het bedienen van gasten
-het uitvoeren van zaalversnijdingen en –bereidingen.
In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Bediening
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Desguinlei 244
2018 Antwerpen

51.19861, 4.39781