S1 - Vr(av) Koken: Herfst- en winterrecepten
Cursus
•
Gepland
- Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
Praktische informatie
- Periode
- 05.09.2025 - 23.01.2026
- Lesdag
- vrijdag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 40
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Extra studiekosten
- € 80
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module leert de cursist eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vlees en gevogelte.
- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Europaplein 36
3630 Maasmechelen
3630 Maasmechelen