SOM: Bier en gastronomie, bierkaart en –kelder
              
                
                  Cursus
                
              
                              
                  
                          •
                 Gestart
              
                      - Bier en gastronomie, bierkaart en –kelder
 
Praktische informatie
- Periode
 - 03.09.2025 - 21.01.2026
 - Lesdag
 - woensdag
 - Lesmoment
 - avond
 - Lestijden
 - 80
 - Lesvorm
 - Contactonderwijs
 - Duaal leren
 - Neen
 - Inschrijvingsgeld
 - Extra studiekosten
 - € 0
 - Niveau
 - Secundair Volwassenenonderwijs
 
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
 - Bier en gastronomie, bierkaart en –kelder
 - Opleidingsprofiel
 - Omschrijving
 In deze module leert de cursist een bierkaart uitwerken met oog voor de combinatie van bier en gerechten, bieren bestellen, ontvangen en controleren. Ook leert men de bierkelder organiseren, opvolgen en beheren.
De competenties en kennis komen geïntegreerd aan bod in de module. De module wordt als geheel geëvalueerd.
Volgende generieke competenties zullen in deze module geïntegreerd aan bod komen:
- 2. Werkt kostenbewust met oof voor veiligheid, milieu, kwaliteit en welzijn
- 3. Werkt volgens de regels van hygiëne en voedselveiligheid- Thema's
 - Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Dranken - Toelatingsvoorwaarden
 - Meer weten over de voorwaarden
 
Lesplaats
                            Boomgaardstraat 58
2300 Turnhout
        
2300 Turnhout