Restaurant à la carte en keukenorganisatie

Cursus
CVO
Gestart
Officiële naam
Restaurant à la carte en keukenorganisatie
Onderwijsinstelling
CVO Groeipunt
Website
Cursuspagina

Praktische informatie

Periode
01.09.2025 - 19.01.2026
Lesdag
maandag
Lesmoment
avond
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Extra studiekosten
€ 205
Ik wil me inschrijven

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Restaurant à la carte en keukenorganisatie
Opleidingsprofiel
Omschrijving

à la carte gerechten bereiden, dresseren en klaarzetten, gecombineerd met het organiseren van de à la carte keuken. Ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten worden meegenomen inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van gerechten met vlees en gevogelte; vis; groenten en kruiden en nagerechten. Naast het kookgebeuren en de bijhorende activiteiten legt de cursist zich toe op het organiseren en coördineren in en van de keuken, op het samenwerken met en begeleiden van medewerkers.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Koevliet 2
9240 Zele

51.06564, 4.02746