Mediterrane keuken
              
                
                  Cursus
                
              
                              
                  
                          •
                 Gestart
              
                      - Bistrogerechten met vlees en gevogelte
Praktische informatie
- Periode
- 11.09.2025 - 21.05.2026
- Lesdag
- donderdag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- Extra studiekosten
- € 215
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Bistrogerechten met vlees en gevogelte
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
- In deze module leert de cursist bistrogerechten met vlees en gevogelte bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vlees en gevogelte. 
- Thema's
- Voeding en horeca
 Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
- Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
                            Groenestraat 172
8800 Roeselare
        
8800 Roeselare