Dagelijks koken
              
                
                  Cursus
                
              
                              
                  
                          •
                 Gestart
              
                      - Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
Praktische informatie
- Periode
- 11.09.2025 - 21.05.2026
- Lesdag
- donderdag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 40
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- Extra studiekosten
- € 102
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
- In deze module leert de cursist eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vlees en gevogelte. 
- Thema's
- Voeding en horeca
 Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
- Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
                            Minister De Taeyelaan 13
8500 Kortrijk
        
8500 Kortrijk