Eenvoudige visgerechten
              
                
                  Cursus
                
              
                          
                          
                 Gepland
              
                      - Eenvoudige visgerechten
 
Praktische informatie
- Periode
 - 12.11.2025 - 21.01.2026
 - Lesdag
 - woensdag
 - Lesmoment
 - voormiddag
 - Lestijden
 - 40
 - Lesvorm
 - Contactonderwijs
 - Duaal leren
 - Neen
 - Inschrijvingsgeld
 - Extra studiekosten
 - € 0
 
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
 - Eenvoudige visgerechten
 - Opleidingsprofiel
 - Omschrijving
 In deze module leert de cursist eenvoudige visgerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vis.
- Thema's
 - Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken - Toelatingsvoorwaarden
 - Meer weten over de voorwaarden