Nederlands en bakken
              
                
                  Cursus
                
              
                              
                  
                          •
                 Gestart
              
                      - Broden en harde luxe
 
Praktische informatie
- Periode
 - 04.09.2025 - 31.01.2026
 - Lesdag
 - donderdag
 - Lesmoment
 - avond
 - Lestijden
 - 80
 - Lesvorm
 - Contactonderwijs
 - Duaal leren
 - Neen
 - Inschrijvingsgeld
 - Extra studiekosten
 - € 125
 - Niveau
 - Secundair Volwassenenonderwijs
 
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
 - Broden en harde luxe
 - Opleidingsprofiel
 - Omschrijving
 In deze module verwerft de cursist onder begeleiding de technieken om op uitvoerend niveau gewone
broden en harde luxedegen te bereiden, te verwerken, te bakken, af te werken en te bewaren en
verpakken, rekening houdend met de vereisten op het gebied van netheid en hygiëne.- Thema's
 - Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij - Toelatingsvoorwaarden
 - Meer weten over de voorwaarden
 
Lesplaats
                            Desguinlei 244
2018 Antwerpen
        
2018 Antwerpen