Verfijnd koken - nagerechten
              
                
                  Cursus
                
              
                              
                  
                          •
                 Gestart
              
                      Praktische informatie
- Periode
 - 17.09.2025 - 24.06.2026
 - Lesdag
 - woensdag
 - Lesmoment
 - avond
 - Lestijden
 - 80
 - Lesvorm
 - Contactonderwijs
 - Duaal leren
 - Neen
 - Inschrijvingsgeld
 - Extra studiekosten
 - € 215
 - Niveau
 - Secundair Volwassenenonderwijs
 
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
 - Bistronagerechten
 - Opleidingsprofiel
 - Omschrijving
 In deze module leert de cursist bistronagerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief de voorraden beheren.
- Thema's
 - Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken - Toelatingsvoorwaarden
 - Meer weten over de voorwaarden
 
Lesplaats
                            Schachtplein 1
3550 Heusden-Zolder
        
3550 Heusden-Zolder