Doorstroom Slager Spekslager deel 2
Cursus
•
Gepland
- Specialiteiten verkoopklare gerechten
Praktische informatie
- Periode
- 03.03.2026 - 20.04.2026
- Lesdag
- maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag
- Lesmoment
- voormiddag
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 0
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Specialiteiten verkoopklare gerechten
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module leert men soepen, sauzen, salades, gerechten en traiteurschotels met rund, varken, kalf, lam, schaap, paard, gevogelte, konijn, wild, vis, … bereiden. Tijdens het leerproces heeft men ook aandacht voor het werken in teamverband en het organiseren van de eigen werkzaamheden, met oog voor hygiëne en voedselveiligheid.
- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Slagerij - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Kaaskerkestraat 22
8600 Diksmuide
8600 Diksmuide