Restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte uit de wereldkeuken

Cursus
CVO
Gepland
Officiële naam
Restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte uit de wereldkeuken
Onderwijsinstelling
CVO MIRAS
Website
Cursuspagina

Praktische informatie

Periode
11.09.2025 - 22.01.2026
Lesdag
donderdag
Lesmoment
namiddag
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 345
Ik wil me inschrijven

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte uit de wereldkeuken
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist de producten vlees, wild en gevogelte centraal te zetten in de gerechten. Men gaat op zoek naar de juiste bereidingstechnieken en culinaire toepassingen uit de wereldkeuken om recht te doen aan het specifieke product (vlees, wild of gevogelte). Ook aan het adviseren bij het samenstellen van de kaart wordt aandacht besteed.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Kortrijksestraat 47
8020 Oostkamp

51.152264, 3.23616