Bistrogerechten met groenten en kruiden A
              
                
                  Cursus
                
              
                              
                  
                          •
                 Gestart
              
                      - Bistrogerechten met groenten en kruiden
 
Praktische informatie
- Periode
 - 08.09.2025 - 26.01.2026
 - Lesdag
 - maandag
 - Lesmoment
 - avond
 - Lestijden
 - 80
 - Lesvorm
 - Contactonderwijs
 - Duaal leren
 - Neen
 - Inschrijvingsgeld
 - Extra studiekosten
 - € 380
 - Niveau
 - Secundair Volwassenenonderwijs
 
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
 - Bistrogerechten met groenten en kruiden
 - Opleidingsprofiel
 - Omschrijving
 In deze module leert de cursist bistrogerechten met groenten en kruiden bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het begeleiden van keukenmedewerkers.
- Thema's
 - Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken - Toelatingsvoorwaarden
 - Meer weten over de voorwaarden
 
Lesplaats
                            Snaggaardstraat 13
8000 Brugge
        
8000 Brugge