Lekkers uit de gezonde keuken

Cursus
CVO
Gepland
Officiële naam
Eenvoudige visgerechten
Onderwijsinstelling
CVO Creo
Website
Cursuspagina
Opleiding
Chef de Partie vlees, wild en gevogelte (CVO Creo)

Praktische informatie

Periode
01.09.2025 - 22.06.2026
Lesdag
maandag
Lesmoment
namiddag
Lestijden
40
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 60
Extra studiekosten
€ 300
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Ik wil me inschrijven

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Eenvoudige visgerechten
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist eenvoudige visgerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vis.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Blekerijstraat 76
8800 Roeselare

50.94284, 3.1191702