Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten - traject Hulpkok
              
                
                  Cursus
                
              
                              
                  
                          •
                 Afgelopen
              
                      - Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
 
Praktische informatie
- Periode
 - 31.03.2025 - 25.04.2025
 - Lesdag
 - maandag, dinsdag
 - Lesmoment
 - voormiddag, namiddag
 - Lestijden
 - 40
 - Lesvorm
 - Contactonderwijs
 - Duaal leren
 - Neen
 - Inschrijvingsgeld
 - Extra studiekosten
 - € 0
 - Niveau
 - Secundair Volwassenenonderwijs
 
                                            Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
                                  
  
                                                                                          
                          Inhoud van de cursus
- Officiële naam
 - Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
 - Opleidingsprofiel
 - Omschrijving
 In deze module leert de cursist eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vlees en gevogelte.
- Thema's
 - Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken - Toelatingsvoorwaarden
 - Meer weten over de voorwaarden
 
Lesplaats
                            Schachtplein 1
3550 Heusden-Zolder
        
3550 Heusden-Zolder