Bistrogerechten met vis
              
                
                  Cursus
                
              
                              
                  
                          •
                 Afgelopen
              
                      - Bistrogerechten met vis
 
Praktische informatie
- Periode
 - 15.05.2025 - 26.06.2025
 - Lesdag
 - woensdag, donderdag
 - Lesmoment
 - voormiddag, namiddag
 - Lestijden
 - 80
 - Lesvorm
 - Afstandsonderwijs mogelijk
 - Duaal leren
 - Neen
 - Inschrijvingsgeld
 - Extra studiekosten
 - € 170
 - Niveau
 - Secundair Volwassenenonderwijs
 
                                            Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
                                  
  
                                                                                          
                          Inhoud van de cursus
- Officiële naam
 - Bistrogerechten met vis
 - Opleidingsprofiel
 - Omschrijving
 In deze module leert de cursist bistrogerechten met vis bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vis.
- Thema's
 - Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken - Toelatingsvoorwaarden
 - Meer weten over de voorwaarden
 
Lesplaats
                            Guido Gezellestraat 38
1500 Halle
        
1500 Halle