Specialiteiten bladerdeeg, vet- en kookdegen
              
                
                  Cursus
                
              
                              
                  
                          •
                 Afgelopen
              
                      - Specialiteiten bladerdeeg, vet- en kookdegen
Praktische informatie
- Periode
- 07.02.2025 - 04.04.2025
- Lesdag
- vrijdag
- Lesmoment
- voormiddag, namiddag
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- Extra studiekosten
- € 160
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
                                            Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
                                  
  
                                                                                          
                          Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Specialiteiten bladerdeeg, vet- en kookdegen
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
- Deze module bevat de competenties die eigen zijn aan de graad van autonomie en 
 verantwoordelijkheid waarmee een banketbakker specialiteiten bladerdeeg en vet- en kookdegen
 bereidt, verwerkt, bakt, afwerkt en bewaart en verpakt.
 De activiteiten uit de voorgaande modules worden herhaald omdat deze bijkomende onderliggende
 competenties bevatten: het gaat hier over een uitbreiding van de reeds verworven competenties die
 nu met een hogere graad van autonomie en verantwoordelijkheid worden uitgevoerd
- Thema's
- Voeding en horeca
 Voeding en horeca > Bakkerij
- Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
                            Emile Grysonlaan 1
1070 Anderlecht
        
1070 Anderlecht