Pralines 1
              
                
                  Cursus
                
              
                              
                  
                          •
                 Afgelopen
              
                      - Eenvoudige chocoladeproducten
 
Praktische informatie
- Periode
 - 20.01.2025 - 02.06.2025
 - Lesdag
 - maandag
 - Lesmoment
 - avond
 - Lestijden
 - 80
 - Lesvorm
 - Contactonderwijs
 - Duaal leren
 - Neen
 - Inschrijvingsgeld
 - Extra studiekosten
 - € 220
 - Niveau
 - Secundair Volwassenenonderwijs
 
                                            Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
                                  
  
                                                                                          
                          Inhoud van de cursus
- Officiële naam
 - Eenvoudige chocoladeproducten
 - Opleidingsprofiel
 - Omschrijving
 In deze module verwerft de cursist technieken chocoladebewerking om eenvoudige
chocoladeproducten (zoals chocoladetruffels, studentenhaver, orangettes, met chocolade
geënrobeerde producten) te bereiden, te verwerken, af te werken, te bewaren en te verpakken,
rekening houdend met de vereisten op het gebied van netheid en hygiëne- Thema's
 - Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij
Voeding en horeca > Zoetigheden bereiden - Toelatingsvoorwaarden
 - Meer weten over de voorwaarden
 
Lesplaats
                            Elfde-Liniestraat 22
3500 Hasselt
        
3500 Hasselt