Specialiteiten verkoopklare gerechten

Cursus
CVO
Gestart
Officiële naam
Specialiteiten verkoopklare gerechten
Onderwijsinstelling
CVO Vitant
Website
Cursuspagina
Opleiding
Slager-Spekslager (CVO Vitant)

Praktische informatie

Periode
04.02.2025 - 28.06.2025
Lesdag
dinsdag
Lesmoment
avond
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 110
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Ik wil me inschrijven

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Specialiteiten verkoopklare gerechten
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert men soepen, sauzen, salades, gerechten en traiteurschotels met rund, varken, kalf, lam, schaap, paard, gevogelte, konijn, wild, vis, … bereiden. Tijdens het leerproces heeft men ook aandacht voor het werken in teamverband en het organiseren van de eigen werkzaamheden, met oog voor hygiëne en voedselveiligheid.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Slagerij
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Desguinlei 244
2018 Antwerpen

51.19861, 4.39781