Visgerechten (hotelbedrijf)

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Visgerechten
Onderwijsinstelling
CVO MIRAS
Website
Cursuspagina
Opleiding
Hotelbedrijf (CVO MIRAS)

Praktische informatie

Periode
28.01.2025 - 03.04.2025
Lesdag
maandag, dinsdag, woensdag, donderdag
Lesmoment
namiddag
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 1,237
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Visgerechten
Opleidingsprofiel
Omschrijving

Deze module omvat de uitbreiding van de bereidingstechnieken op een groot gamma van recepten
met vis, schaal- en schelpdieren die gangbaar zijn in een restaurant.
De nadruk ligt op:
-het zelfstandig leren werken
-het uitvoeren van bereidingen met vis, schaal- en schelpdieren
-het bereiden van afleidingen van sauzen voor bereidingen met vis, schaal- en schelpdieren
-het bereiden van soepen op basis van vis, schaal- en schelpdieren.
In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Bediening
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Houtsaegerlaan 40
8670 Koksijde

51.1063, 2.65333