Specialiteiten bladerdeeg, vet- en kookdegen
Cursus
•
Gestart
- Specialiteiten bladerdeeg, vet- en kookdegen
Praktische informatie
- Periode
- 29.01.2025 - 04.06.2025
- Lesdag
- woensdag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Afstandsonderwijs mogelijk
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 25
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Specialiteiten bladerdeeg, vet- en kookdegen
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
Deze module bevat de competenties die eigen zijn aan de graad van autonomie en
verantwoordelijkheid waarmee een banketbakker specialiteiten bladerdeeg en vet- en kookdegen
bereidt, verwerkt, bakt, afwerkt en bewaart en verpakt.
De activiteiten uit de voorgaande modules worden herhaald omdat deze bijkomende onderliggende
competenties bevatten: het gaat hier over een uitbreiding van de reeds verworven competenties die
nu met een hogere graad van autonomie en verantwoordelijkheid worden uitgevoerd- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Beekstraat 113B
8500 Kortrijk
8500 Kortrijk