Onthaal en omgang met gasten - hotelbedrijf
Cursus
•
Afgelopen
- Onthaal en omgang met gasten
Praktische informatie
- Periode
- 03.02.2025 - 28.03.2025
- Lesdag
- maandag, dinsdag, woensdag, donderdag
- Lesmoment
- voormiddag
- Lestijden
- 40
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 60
- Extra studiekosten
- € 0
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Onthaal en omgang met gasten
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
Deze module omvat het aanleren van technieken bij het ontvangen en bedienen van gasten.
De nadruk ligt op:
-het verwelkomen en het begeleiden van gasten
-het opdienen van gerechten en dranken
-het afruimen van de tafels
-het behandelen van klachten.
In deze module wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en hygiëne- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Bediening
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Houtsaegerlaan 40
8670 Koksijde
8670 Koksijde