Trendy en alternatieve bereidingen met vis, schaal- en schelpdieren

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren
Onderwijsinstelling
CVO Vitant
Website
Cursuspagina
Opleiding
Chef de Partie vis, schaal- en schelpdieren (CVO Vitant)

Praktische informatie

Periode
02.09.2024 - 31.01.2025
Lesdag
maandag
Lesmoment
avond
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 245
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist trendy en alternatieve gerechten bereiden voor restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren. Alternatieven aanreiken veronderstelt niet alleen het bereiden van vegetarische en veganistische alternatieven, maar ook het ingaan op trends en experimenteren, met bijzondere aandacht voor de zoektocht naar volwaardige vervangproducten en specifieke bereidingstechnieken.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Desguinlei 244
2018 Antwerpen

51.19861, 4.39781