Wereldkeuken met desserten, gebak en brood

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Restaurantdesserten, - gebak en -brood uit de wereldkeuken
Onderwijsinstelling
CVO Vitant
Website
Cursuspagina
Opleiding
Chef de partie desserten gebak en brood (CVO Vitant)

Praktische informatie

Periode
05.09.2024 - 31.01.2025
Lesdag
donderdag
Lesmoment
avond
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 225
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Restaurantdesserten, - gebak en -brood uit de wereldkeuken
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist de producten desserten, gebak en brood centraal te zetten in de gerechten. Men gaat op zoek naar de juiste bereidingstechnieken en culinaire toepassingen uit de wereldkeuken om recht te doen aan het specifieke product (desserten, gebak en brood). Ook aan het adviseren bij het samenstellen van de kaart wordt aandacht besteed.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Desguinlei 244
2018 Antwerpen

51.19861, 4.39781