Chef de Partie vlees, wild en gevogelte basis
              
                
                  Cursus
                
              
                              
                  
                          •
                 Afgelopen
              
                      - Restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte
 
Praktische informatie
- Periode
 - 12.09.2024 - 16.01.2025
 - Lesdag
 - donderdag
 - Lesmoment
 - avond
 - Lestijden
 - 80
 - Lesvorm
 - Contactonderwijs
 - Duaal leren
 - Neen
 - Inschrijvingsgeld
 - Extra studiekosten
 - € 199
 - Niveau
 - Secundair Volwassenenonderwijs
 
                                            Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
                                  
  
                                                                                          
                          Inhoud van de cursus
- Officiële naam
 - Restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte
 - Opleidingsprofiel
 - Omschrijving
 In deze module leert de cursist de producten vlees, wild en gevogelte centraal te zetten in de gerechten. Men gaat op zoek naar de juiste bereidingstechnieken en culinaire toepassingen uit de inheemse keuken om recht te doen aan het specifieke product (vlees, wild of gevogelte). Ook aan het adviseren bij het samenstellen van de kaart wordt aandacht besteed.
- Thema's
 - Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken - Toelatingsvoorwaarden
 - Meer weten over de voorwaarden
 
Lesplaats
                            Lange Violettestraat 10
9000 Gent
        
9000 Gent