Chocoladestukken
Cursus
•
Gestart
- Chocoladestukken
Praktische informatie
- Periode
- 21.01.2025 - 10.06.2025
- Lesdag
- dinsdag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 34
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Chocoladestukken
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module leert de cursist chocoladestukken bereiden, verwerken en afwerken. Hij leert tevens
composities maken, bewaren en verpakken. Hij houdt hierbij rekening met de vereisten op het gebied
van netheid en hygiëne.- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij
Voeding en horeca > Zoetigheden bereiden - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Lange Violettestraat 10
9000 Gent
9000 Gent