medewerker in de slagerij deel 1 24-25 SEM 2
Cursus
•
Gestart
- Eenvoudige verkoopklare gerechten
Praktische informatie
- Periode
- 10.02.2025 - 23.05.2025
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 0
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Eenvoudige verkoopklare gerechten
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module leert men groenten en fruit wassen en schoonmaken, alsook eenvoudige soepen, sauzen, salades, gerechten en traiteurschotels bereiden volgens recept en deze opslaan in de koeling. Tijdens het leerproces heeft men ook aandacht voor het werken in teamverband, met oog voor hygiëne en voedselveiligheid.
- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Slagerij - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Kaaskerkestraat 22
8600 Diksmuide
8600 Diksmuide