Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte
Cursus
•
Gestart
- Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte
Praktische informatie
- Periode
- 12.09.2024 - 19.06.2025
- Lesdag
- donderdag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 420
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module leert de cursist trendy en alternatieve gerechten bereiden voor restaurantgerechten met vlees, wild en gevogelte. Alternatieven aanreiken veronderstelt niet alleen het bereiden van vegetarische en veganistische alternatieven, maar ook het ingaan op trends en experimenteren, met bijzondere aandacht voor de zoektocht naar volwaardige vervangproducten en specifieke bereidingstechnieken.
- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Snaggaardstraat 13
8000 Brugge
8000 Brugge