Koken voor gevorderden: Trendy en alternatieve restaurantdesserten, -gebak en -brood
Cursus
•
Afgelopen
- Trendy en alternatieve restaurantdesserten, -gebak en -brood
Praktische informatie
- Periode
- 07.02.2024 - 28.06.2024
- Lesdag
- woensdag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Afstandsonderwijs mogelijk
- Duaal leren
- Neen
- Inschrijvingsgeld
- € 120
- Extra studiekosten
- € 210
- Niveau
- Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Trendy en alternatieve restaurantdesserten, -gebak en -brood
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module leert de cursist trendy en alternatieve gerechten bereiden voor restaurantdesserten, -gebak en -brood. Alternatieven aanreiken veronderstelt niet alleen het bereiden van vegetarische en veganistische alternatieven, maar ook het ingaan op trends en experimenteren, met bijzondere aandacht voor de zoektocht naar volwaardige vervangproducten en specifieke bereidingstechnieken.
- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Desguinlei 244
2018 Antwerpen
2018 Antwerpen