Buffetten koud en warm
Cursus
•
Afgelopen
- Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren
Praktische informatie
- Periode
- 11.09.2023 - 22.01.2024
- Lesdag
- maandag
- Lesmoment
- avond
- Lestijden
- 80
- Lesvorm
- Contactonderwijs
- Duaal leren
- Neen
- Extra studiekosten
- € 365
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start
Inhoud van de cursus
- Officiële naam
- Trendy en alternatieve bereidingen voor restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren
- Opleidingsprofiel
- Omschrijving
In deze module leert de cursist trendy en alternatieve gerechten bereiden voor restaurantgerechten met vis, schaal- en schelpdieren. Alternatieven aanreiken veronderstelt niet alleen het bereiden van vegetarische en veganistische alternatieven, maar ook het ingaan op trends en experimenteren, met bijzondere aandacht voor de zoektocht naar volwaardige vervangproducten en specifieke bereidingstechnieken.
- Thema's
- Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken - Toelatingsvoorwaarden
- Meer weten over de voorwaarden
Lesplaats
Elfde-Liniestraat 22
3500 Hasselt
3500 Hasselt