Panklaar maken en opslaan/bewaren verse vis

Cursus
CVO
Gestart
Officiële naam
Panklaar maken en opslaan/bewaren verse vis
Onderwijsinstelling
CVO Vitant
Website
Cursuspagina
Opleiding
Bereider van visproducten (CVO Vitant)

Praktische informatie

Periode
04.09.2023 - 30.06.2024
Lesdag
maandag
Lesmoment
avond
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Neen
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 140
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Ik wil me inschrijven

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Panklaar maken en opslaan/bewaren verse vis
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert men vis te controleren bij ontvangst (kwaliteit, kwantiteit, traceerbaarheid ...), de juiste acties te ondernemen bij non-conformiteit, vis panklaar maken en op een correcte manier stockeren.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Visverwerking
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Desguinlei 244
2018 Antwerpen

51.198608398438, 4.3978099822998


Zoek een opleiding

Ik wil zoeken met meer filters

Weet je nog niet welke opleiding je wil volgen? We zetten je op weg.

Help mij zoeken