Bakker

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO Gent
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij
Locaties
Provincie Oost-Vlaanderen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Bakker Volwassenenonderwijs leert men gistdegen bereiden, verwerken, bakken en afwerken volgens de voorschriften van de voedselveiligheid teneinde de gemaakte producten te verkopen. 
Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Bakker

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Broden en harde luxe
Officiële naam: Broden en harde luxe
22.01.2024 03.06.2024 maandag avond 9000 Gent 80
Broden en harde luxe
Officiële naam: Broden en harde luxe
19.09.2023 16.01.2024 dinsdag avond 9000 Gent 80
Broden en harde luxe
Officiële naam: Broden en harde luxe
09.09.2023 20.01.2024 zaterdag voormiddag 9000 Gent 80
Broden en harde luxe
Officiële naam: Broden en harde luxe
06.09.2023 17.01.2024 woensdag namiddag 9000 Gent 80
Specialiteiten broden en harde luxe
Officiële naam: Specialiteiten broden en harde luxe
05.09.2023 16.01.2024 dinsdag avond 9000 Gent 80
Specialiteiten zachte luxe, taarten en gerezen bladerdeeg
Officiële naam: Specialiteiten gerezen bladerdeeg
23.01.2024 04.06.2024 dinsdag avond 9000 Gent 40
Specialiteiten zachte luxe, taarten en gerezen bladerdeeg
Officiële naam: Specialiteiten zachte luxe en taarten op basis van gistdegen
23.01.2024 04.06.2024 dinsdag avond 9000 Gent 40
Stage bakkerij
Officiële naam: Stage bakkerij
09.09.2023 15.06.2024 maandag avond 9000 Gent 160
Verkoop (banket)bakkerij en aanverwante producten
Officiële naam: Verkoop (banket)bakkerij- en aanverwante producten
29.01.2024 25.03.2024 maandag avond 9000 Gent 40
Zachte luxe
Officiële naam: Zachte luxe
24.01.2024 05.06.2024 woensdag namiddag 9000 Gent 80

Zoek een opleiding

Ik wil zoeken met meer filters

Weet je nog niet welke opleiding je wil volgen? We zetten je op weg.

Help mij zoeken