Banketbakker

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO Gent
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Bakkerij
Locaties
Provincie Oost-Vlaanderen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Banketbakker Volwassenenonderwijs leert men

banketproducten bereiden en verwerken en vet- en kookdegen en beslagen bakken en afwerken volgens de voorschriften van de voedselveiligheid teneinde de gemaakte producten te verkopen.

Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Banketbakker

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Banketspecialiteiten
Officiële naam: Banketspecialiteiten
06.09.2023 17.01.2024 woensdag avond 9000 Gent 80
Beslagen
Officiële naam: Beslagen
29.01.2024 10.06.2024 maandag avond 9000 Gent 80
Beslagen
Officiële naam: Beslagen
05.09.2023 16.01.2024 dinsdag avond 9000 Gent 80
Bladerdeeg
Officiële naam: Bladerdeeg
30.01.2024 11.06.2024 dinsdag avond 9000 Gent 80
Bladerdeeg
Officiële naam: Bladerdeeg
04.09.2023 15.01.2024 maandag avond 9000 Gent 80
Dieetproducten banketbakkerij
Officiële naam: Dieetproducten banketbakkerij
31.01.2024 12.06.2024 woensdag avond 9000 Gent 80
Specialiteiten beslagen
Officiële naam: Specialiteiten beslagen
31.01.2024 12.06.2024 - - 9000 Gent 80
Stage banketbakkerij
Officiële naam: Stage banketbakkerij
09.09.2023 15.06.2024 maandag avond 9000 Gent 160

Zoek een opleiding

Ik wil zoeken met meer filters

Weet je nog niet welke opleiding je wil volgen? We zetten je op weg.

Help mij zoeken