Hulpkok - duaal

Cursus
CVO
Afgelopen
Officiële naam
Bistrogerechten met vis
Onderwijsinstelling
CVO MIRAS
Website
Cursuspagina
Opleiding
Kok (CVO MIRAS)

Praktische informatie

Periode
20.11.2023 - 25.03.2024
Lesdag
maandag
Lesmoment
voormiddag
Lestijden
80
Lesvorm
Contactonderwijs
Duaal leren
Ja
Inschrijvingsgeld
€ 120
Extra studiekosten
€ 66
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Bekijk op de cursuspagina wanneer een nieuwe opleiding start

Inhoud van de cursus

Officiële naam
Bistrogerechten met vis
Opleidingsprofiel
Omschrijving

In deze module leert de cursist bistrogerechten met vis bereiden, dresseren en klaarzetten. Men leert ook alle voorbereidende werkzaamheden en naverwerkende activiteiten verrichten, inclusief het ontvangen en controleren, opslaan, verpakken en etiketteren van vis.

Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Lesplaats

Nieuwstraat 5
8000 Brugge

51.205978393555, 3.2244200706482


Zoek een opleiding

Ik wil zoeken met meer filters

Weet je nog niet welke opleiding je wil volgen? We zetten je op weg.

Help mij zoeken