Kok

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
CVO MIRAS
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie West-Vlaanderen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Kok Volwassenenonderwijs leert men ingrediënten verwerken door het toepassen van kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen, gerechten creëren conform bedrijfsformule, meedenken over de samenstelling van de kaart, technische fiches opstellen, opvolgen van keukenprocessen, de organisatie van de keuken regelen, constant de kwaliteit van het werk en de gerechten verbeteren en de voorraden beheren teneinde een goede dienstverlening te garanderen en een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast.

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding.
Onderwijstaal
Nederlands
Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Kok

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
A la carte en keukenbeheer A
Officiële naam: Restaurant à la carte en keukenbeheer
01.02.2024 20.06.2024 donderdag namiddag 8000 Brugge 80
A la carte en keukenbeheer A
Officiële naam: Restaurant à la carte en keukenbeheer
01.02.2024 20.06.2024 donderdag avond 8000 Brugge 80
A la carte en keukenbeheer A
Officiële naam: Restaurant à la carte en keukenbeheer
30.01.2024 11.06.2024 dinsdag namiddag 8000 Brugge 80
A la carte en keukenbeheer A
Officiële naam: Restaurant à la carte en keukenbeheer
30.01.2024 11.06.2024 dinsdag avond 8000 Brugge 80
A la carte en keukenbeheer A
Officiële naam: Restaurant à la carte en keukenbeheer
29.01.2024 17.06.2024 maandag avond 8000 Brugge 80
A la carte en keukenbeheer B
Officiële naam: Restaurant à la carte en keukenbeheer
01.02.2024 20.06.2024 donderdag avond 8000 Brugge 80
A la carte en keukenbeheer B
Officiële naam: Restaurant à la carte en keukenbeheer
30.01.2024 11.06.2024 dinsdag avond 8000 Brugge 80
A la carte en keukenbeheer B
Officiële naam: Restaurant à la carte en keukenbeheer
29.01.2024 17.06.2024 maandag avond 8000 Brugge 80
A la carte en keukenbeheer D
Officiële naam: Restaurant à la carte en keukenbeheer
01.02.2024 20.06.2024 donderdag avond 8000 Brugge 80
A la carte en organisatie A
Officiële naam: Restaurant à la carte en keukenorganisatie
14.09.2023 25.01.2024 donderdag avond 8000 Brugge 80
A la carte en organisatie A
Officiële naam: Restaurant à la carte en keukenorganisatie
14.09.2023 25.01.2024 donderdag namiddag 8000 Brugge 80
A la carte en organisatie A
Officiële naam: Restaurant à la carte en keukenorganisatie
12.09.2023 23.01.2024 dinsdag avond 8000 Brugge 80
A la carte en organisatie A
Officiële naam: Restaurant à la carte en keukenorganisatie
12.09.2023 23.01.2024 dinsdag namiddag 8000 Brugge 80
A la carte en organisatie A
Officiële naam: Restaurant à la carte en keukenorganisatie
11.09.2023 22.01.2024 maandag avond 8000 Brugge 80
A la carte en organisatie B
Officiële naam: Restaurant à la carte en keukenorganisatie
14.09.2023 25.01.2024 donderdag avond 8000 Brugge 80

Zoek een opleiding

Ik wil zoeken met meer filters

Weet je nog niet welke opleiding je wil volgen? We zetten je op weg.

Help mij zoeken