Keukenmedewerker

Opleiding
CVO
Onderwijsinstelling
GO! CVO Scala
Thema's
Voeding en horeca
Voeding en horeca > Restaurant - Brasserie - Keuken
Locaties
Provincie West-Vlaanderen

Inhoud van de opleiding

In de opleiding Keukenmedewerker Volwassenenonderwijs leert men

te ondersteunen bij de ontvangst van voedingsmiddelen in de keuken, ingrediënten tot basisbereidingen te verwerken door het toepassen van basis kooktechnieken, verwerkte producten op te slaan en de keuken schoon te maken teneinde een kwaliteitsvolle maaltijd af te leveren aan de gast.

Voedselveilig, hygiënisch, kostenbewust en efficiënt werken zijn een rode draad in deze opleiding. 

Studiebewijs
Certificaat
Niveau
Secundair Volwassenenonderwijs
Toelatingsvoorwaarden
Meer weten over de voorwaarden

Alle cursussen uit de opleiding Keukenmedewerker

Naam Begindatum Einddatum Lesdag Lesmoment Gemeente Lestijden
Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
Officiële naam: Eenvoudige gerechten met groenten en kruiden
13.05.2024 20.06.2024 maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag voormiddag 8500 Kortrijk 40
Eenvoudige nagerechten
Officiële naam: Eenvoudige nagerechten
13.05.2024 20.06.2024 maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag namiddag 8500 Kortrijk 40
Eenvoudige visgerechten
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
19.02.2024 08.05.2024 - - 8500 Kortrijk 40
Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
19.02.2024 08.05.2024 - - 8500 Kortrijk 40
Mediterrane keuken
Officiële naam: Eenvoudige visgerechten
05.09.2023 28.05.2024 dinsdag avond 8500 Kortrijk 40
Mediterrane keuken
Officiële naam: Eenvoudige vlees- en gevogeltegerechten
05.09.2023 28.05.2024 dinsdag avond 8500 Kortrijk 40

Zoek een opleiding

Ik wil zoeken met meer filters

Weet je nog niet welke opleiding je wil volgen? We zetten je op weg.

Help mij zoeken